Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Devlet Başkanı Kassym-Jomart Tokayev’den Kazakistan Halkının Birlik Günü’nü tebrik ederiz

Devlet Başkanı Kassym-Jomart Tokayev’den Kazakistan Halkının Birlik Günü’nü tebrik ederiz
REKLAM ALANI

Olaylar

Akorda

Devlet Başkanı Kassym-Jomart Tokayev’den Kazakistan Halkının Birlik Günü’nü tebrik ederiz

1 Mayıs 2024

Sevgili yurttaşlar!

 

 

Hepinizin Kazakistan Halkının Birlik Günü’nü tebrik ederiz!

Bu tatil ülkede sakinlik ve istikrarı, barışı ve uyumu simgeliyor.

Eşsiz medeniyetimiz, ana vatanlarını Kazak topraklarında bulan birçok etnik grubun kültür, din ve geleneklerinin uyumlu bir şekilde kaynaşması sayesinde oluşmuştur. Devletimizin tüm vatandaşları, Adil bir Kazakistan’ın inşasında yer alan tek bir millettir. Halkımızın gücü birlik içindedir. Bu nedenle bu mirası korumak ve güçlendirmek için her türlü çabayı göstermeliyiz. Bu, devletimizin her vatandaşının kutsal bir görevi ve onurlu bir sorumluluğudur.

Resim

Ulusal birliğin gücü sınav günlerinde sınanır. Bu yıl benzeri görülmemiş su baskınlarıyla mücadele etmek için birlikte çalışıyoruz. Ulusun birliği, özverili karşılıklı yardımlaşma ve vatandaşların birbirleriyle samimi empati kurmasıyla ikna edici bir şekilde ortaya çıktı. Tarihin en zor anlarında Kazakistan halkının birlik ve kararlılıkla başarıya ve zaferlere imza attığını bir kez daha gösterdik.

Yaratıcılık ve yenilikçilik, sıkı çalışma ve bilgi arayışı, dayanışma ve sorumluluk gibi yüksek nitelikler, halkımızın refahının güvenilir bir garantisi olacaktır.

Ülkemizin tüm vatandaşlarına sağlık ve refah diliyorum!

geri gelmek geri gelmek

kaynak:https://www.akorda.kz/ru/pozdravlenie-glavy-gosudarstva-kasym-zhomarta-tokaeva-s-dnem-edinstva-naroda-kazahstana-3033625

 

REKLAM ALANI