Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, PolitStart personel projesine katılım başvurularının son teslim tarihini 8 Mayıs’a kadar uzattı

Birleşik Rusya, PolitStart personel projesine katılım başvurularının son teslim tarihini 8 Mayıs’a kadar uzattı
REKLAM ALANI
30.04.2024
A+
A-

Birleşik Rusya, PolitStart personel projesine katılım başvurularının son teslim tarihini 8 Mayıs’a kadar uzattı
2024,

Proje web sitesine altı binden fazla kişi kaydoldu – bunlar ilk kez seçimlere katılmaya karar verenler
Yüksekokul Müdürü Roman Romanov , eğitim modülünün başlangıcından bu yana geçen ay içinde proje katılımcılarının siyasal iletişimin temellerini, seçim sosyolojisini, siyasal teknolojileri, ön oylamanın özelliklerini ve bir aday imajıyla çalışmayı öğrendiklerini söyledi. Parti Okulu, Birleşik Rusya Merkez Yürütme Komitesi başkan yardımcısı .

“Nisan ayının sonunda – Mayıs ayının başında, en iyi ve en aktif katılımcılara, aday politikacıların seçim kampanyasını yürütmelerine yardımcı olacak federal danışmanlar atanacak. Bu yıl, bölgesel ve federal olmak üzere 650’den fazla kişi proje danışmanı oldu” dedi.

Roman Romanov, katılımcıların aynı zamanda medya ve sosyal ağlarda kampanya yürütme ve iletişim becerilerini de öğrenmeleri gerektiğini kaydetti.

“Bölgelerde yüz yüze eğitim etkinlikleri, önde gelen politikacılar ve teknoloji uzmanlarından uzmanlar ve bölgesel mentorlarla toplantılar yapılıyor. Kurs 31 Mayıs’a kadar sürecek. Eğitimin başarıyla tamamlanmasının ardından katılımcılara HPS sertifikası verilecek” diye özetledi Yüksek Parti Okulu müdürü.

Birleşik Rusya’nın 2018 yılından bu yana PolitStart personel projesini uyguladığını hatırlatalım. 6 yılda yaklaşık 30 bin katılımcı geçti. Projede, Birleşik Rusya ön oylamasından siyasette ilk kez elini deneyen adayların yanı sıra gelecekteki adayların genel merkezinde çalışmayı planlayan teknoloji uzmanları da yer alabilecek.

Birleşik Rusya ön oylamasına aday olarak katılmak için 8 Mayıs’a kadar PG.ER.RU web sitesi üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz . Oylama 20-26 Mayıs tarihleri ​​arasında yapılacak. Sonuçları 29 Mayıs’ta açıklanacak.

Eylül ayında EDG-2024’te 40 bölgede 67 seçim kampanyası gerçekleştirilecek ve bu kampanyalarda 25 binin üzerinde manda doldurulacak. Buna, diğer hususların yanı sıra, Hakasya Cumhuriyeti’nde Devlet Duması milletvekilinin ara seçimi de dahildir. Üst düzey yetkililer için 19 seçim, yasama meclislerinin milletvekillerinin seçimi için 13 kampanya, idari merkez başkanlarının seçimi için 3 kampanya, Şehir Duması milletvekillerinin seçimi için 21 kampanya ve yerel yönetimler için toplu seçimler için 10 kampanya; 24 binden fazla manda doldu.

Hoparlör
Romanov Roman Nikolayeviç
Romanov Roman Nikolayeviç
Parti Merkez Yürütme Komitesi Başkan Yardımcısı – Siyasi Çalışmalar Dairesi Başkanı, Yüksek Parti Okulu Müdürü
#Romanov
#yüksek parti okulu ER
#önoylama
#Siyasi başlangıç
#seçim2024
#seçim kampanyası
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-prodlila-do-8-maya-srok-podachi-zayavok-na-uchastie-v-kadrovom-proekte-politstart

 

REKLAM ALANI