Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

AV. OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ” MESAJI

AV. OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ” MESAJI
REKLAM ALANI
01.05.2024
A+
A-

AV. OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ” MESAJI

Şanlıurfa’nın Tanınmış Simalarından Olan Şanlıurfa Barosu `na Kayıtlı Avukat Osman Eyyüpoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Av. Osman Eyyüpoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;

EMEK EN BÜYÜK DEĞERDİR!

1Mayıs;Tüm dünyada, emekçiler tarafından, beraberlik ve dayanışma günü olarak kutlanmaktadır.

Ülkemizin kalkınmışlık hedeflerine ulaşmasında ve istikrar içerisinde büyümesinde en büyük rol işçi ve emekçilerimizindir. Bizler, millet olarak, işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültürün mensuplarıyız.

Hangi sektör olursa olsun çalışanlarımız, ülkemizin müreffeh yarınlarında ,elde edilen ekonomik gücün gerçek sahipleri olacaktır.Emektarlarımızın sanayi, tarım, hizmet ve diğer sektörlerde sağladığı büyüme ve kalkınma, toplumsal refahın artışına ve uluslararası alanda ülkemizin güçlenmesine katkı sağlamaktadır.

Bu vesileyle ilimiz ekonomisini şekillendiren, beraberlik ve dayanışma içinde huzurlu çalışma hayatına katkıları için bütün hemşerilerimize teşekkür ediyor, işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum.

ABDULLAH YİĞİT – ANKARA

REKLAM ALANI