Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Anıtların, parkların, oyun alanlarının temizlenmesi: Birleşik Rusya aktivistleri Tüm Rusya’nın temizlik gününe katıldı

Anıtların, parkların, oyun alanlarının temizlenmesi: Birleşik Rusya aktivistleri Tüm Rusya’nın temizlik gününe katıldı
REKLAM ALANI
29.04.2024
A+
A-

Anıtların, parkların, oyun alanlarının temizlenmesi: Birleşik Rusya aktivistleri Tüm Rusya’nın temizlik gününe katıldı
2024

Eylem, partinin “Tarihsel Hafıza” ve “Temiz Ülke” projelerinin desteğiyle ülke çapında gerçekleşiyor.
Kemerovo bölgesinde binden fazla parti üyesi ve destekçisi ile MGER aktivistleri sokakları, parkları ve meydanları temiz tuttu.

Kemerovo’da Bobrov Meydanı’nı düzenlediler: Çimleri enkazdan, dallardan ve geçen yılın yapraklarından temizlediler, asfalt yolları süpürdüler.

“Bölgemizin temiz ve bakımlı olması için her hafta Kuzbass sakinleriyle birlikte temizlik yapmak üzere dışarı çıkıyoruz. Çok yakında ana tatil Zafer Bayramı olacak ve eminim ki onu zarif ve güzel sokaklar, yeşil parklar ve halka açık bahçelerle kutlayacağız” dedi MGER Kemerovo şubesi başkanı Kirill Pogorelko .

Krasnoyarsk Bölgesi’nde Kedrovy köyünden Birleşik Rusya üyeleri Tüm Rusya subbotnik’ine katıldı. Evlerin avlularına, parklara, çocuk ve spor alanlarına, halka açık dinlenme alanlarına düzen getirdiler. Omsk bölgesinde büyük ölçekli bir çevre eylemi gerçekleşti. Gorki bölgesinde parti aktivistleri, Büyük Vatanseverlik Savaşı katılımcılarına yönelik anıtın temizlenmesine katıldı. Moskalensky bölgesinde anıtlarda ve halka açık yerlerde düzen sağlandı. Gençler, Birleşik Rusya üyeleriyle birlikte bölgeleri temizlemek için yola çıktı. “Parti üyeleri ve destekçileri, Moskalen Çocuklar ve Gençlerle Çalışma Merkezi çalışanları, temizlik sırasında Anavatan Kahramanlarının stellerini boyamak ve hizalamakla meşguldü. Birleşik Rusya’nın bölgesel siyasi konseyi üyesi Boris Nichipurenko, “Merkez parkın bölgesini de temizlediler” dedi .

Moskalensky bölgesindeki Novotsaritsyno köyünde Birleşik Rusya üyeleri, okul çocukları ve öğretmenlerle birlikte yerel Zafer Parkının bölgesini temizlediler. Ayrıca Muromtsevo bölgesinin tüm yerleşim yerlerinde anıtlar düzenlendi.

Hakasya’da da tüm Rusya’nın katıldığı bir subbotnik düzenlendi. Partinin aktivistleri ve gönüllüleri anıtları, anıtları ve kahramanların mezarlarını temizlemek için dışarı çıktı. Çelyabinsk bölgesinin Kyshtym kentsel bölgesinde, Beyaz Saray arazisinde bir temizlik günü düzenlendi. Şehir kurma girişimi Radiozavod JSC’de çalışan Birleşik Rusya üyeleri ve destekçileri, kültürel miras alanını düzene koymak için gönüllü oldular. Binada şu anda büyük bir restorasyon çalışması yapılıyor ve tüm ilçe sakinleri çalışmaların tamamlanmasını bekliyor. Partinin Kyshtym şubesinin genel sekreteri Maxim Guzynin , “Beyaz Saray şehrimizin arması üzerinde yer alıyor” dedi .

Yukarı Ufaley’de MGER milletvekilleri ve aktivistleri subbotniklere katıldı. Parkı ve Birleşik Rusya’nın yerel yürütme komitesinin bitişiğindeki alanı düzenlediler. Etkul ilçesi ve Lokomotiv kent semtinde de temizlik günleri düzenlendi. Tambov bölgesinin Inzhavinsky bölgesinde, Birleşik Rusya üyeleri askeri anıtların yakınındaki alanların çevre düzenlemesini yaptı: geçen yılın yapraklarını ve çöplerini kaldırdılar, çiçek tarhlarının çevre düzenlemesini yaptılar ve anıtların boyasını yenilediler. Partinin Inzhavinsky yerel şubesinin genel sekreteri Valentina Semyonova , “Askeri anıtların iyileştirilmesi, Büyük Zafer adına insanlık dışı davalardan ve korkunç kayıplardan geçen bir neslin anısına bir övgüdür” dedi.

Hoparlör
Pogorelko Kirill Evgenievich
Pogorelko Kirill Evgenievich
organizasyonel çalışma departmanı baş uzmanı
#Omsk bölgesi
#Krasnoyarsk bölgesi
#Hakasya Cumhuriyeti
#Çelyabinsk bölgesi
#Tambov Bölgesi
#subbotnikler
#9 Mayıs
#anıtlar
#Zafer günü
#bölgeler
#eko-eylem
#temizülke
#Tarihselbellek
#partiprojeleri
#MGER
#Kemerovo bölgesi-Kuzbass
#Guzynin
#Pogorelko
#Semenova
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/uborka-territorij-memorialov-parkov-detskih-ploshadok-aktivisty-edinoj-rossii-vyshli-na-vserossijskij-subbotnik

 

REKLAM ALANI