Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, ülke çapındaki askeri ihtişamlı yerlerde temizlik günleri düzenledi

Birleşik Rusya, ülke çapındaki askeri ihtişamlı yerlerde temizlik günleri düzenledi
REKLAM ALANI
29.04.2024
A+
A-

Birleşik Rusya, ülke çapındaki askeri ihtişamlı yerlerde temizlik günleri düzenledi
2024,

Milletvekilleri, parti aktivistleri ve MGER bunlara katılıyor
Saratov bölgesinde aktivistler ve parti destekçileri, Bazarno-Karabulak ilçesine bağlı Vyazovka köyündeki Kurtarıcı Asker anıtını temizlediler.

“Bu önemli bir olay çünkü biz ve bizim neslimiz, geleceğimiz için canlarını veren kahramanların kahramanlıklarını hatırlamalıyız. Anıtlara ve askeri ihtişamlı yerlere bakmak bizim görevimizdir,” dedi temizliğin organizatörü, Birleşik Rusya destekçileri Bazarno-Karabulak yerel konseyi başkanı Valery Malyasov .

Dağıstan Cumhuriyeti’nin Hasavyurt kentinde Hıristiyan mezarlığının topraklarında bir temizlik günü düzenlendi. Katılımcıları anıtlardan ve mezarlık alanlarındaki yaprakları ve kalıntıları temizlediler, dalları kestiler, badanalı ağaçları ve boyalı kapıları temizlediler.

Trans-Baykal Bölgesi’nde Chernyshevsky, Uletovsky ve Shelopuginsky bölgelerinin yanı sıra Aginsky bölgesinde genel temizlik yapıldı.

“Çernişevski bölgesinde devlet kurumları, kuruluşlar ve işletmelerden oluşan ekipler, özel ev ve yüksek bina sakinleri, öğrenciler ve okul çocukları ile gönüllüler sokakların ve avluların genel temizliğini yapmak için dışarı çıktı. Partinin Çernişevski yerel şubesinin genel sekreteri Tatyana Diss, bölge sakinleri halka açık yerlerde işleri düzene sokarak baharın gelişine birlikte hazırlanıyorlar” dedi .

Aginsky bölgesinde, Birleşik Rusya temsilcileri ve idari çalışanlar Ağa Nehri kıyısını temizlediler.

Chita’da, Transbaikal kahramanlarının ana anıtlarından birinde bir temizlik günü düzenlendi.

“Khalhin Gol Nehri Muharebesi’nin savaşçı kahramanlarının anıtı, büyük büyükbabalarımızın kahramanlık geçmişiyle somut bir bağlantıdır. Burada mermer levhalara 588 Transbaikal kahramanın adı kazınmış ve anıtın topraklarında Khalkhin Gol Nehri yakınındaki savaşlarda alınan yaralardan ölen askerlerin toplu mezarı var. Madencilik Koleji öğrencilerinin de anma töreninde temizlik günü düzenlediğini görmek güzel. Temizliğe katılan Chita Şehri Duma milletvekili Alexey Barkovsky , “Adamlar, Transbaikal gençliğinin kahramanlarının anısına saygı duyduğunu eylemle kanıtladılar” dedi .

Magadan bölgesinin Srednekansky semtinde parti aktivistleri Seymchan köyü sakinleriyle birlikte merkezi caddeleri ve meydanı temizlediler. Evsel atıkları, geçen yılın yapraklarını ve ölü odunları topladılar – 25 torbadan fazla çöp.

Tenkinsky bölgesinde “Hafıza Steli”, Lenin Meydanı, okulların alanı, bir anaokulu ve yerel alanlar enkazdan arındırıldı.

Ola köyünde de temizlik çalışmaları yapıldı.

Kolyma’da parti temsilcileri ayrıca Büyük Vatanseverlik Savaşı Kahramanlarına adanan anıt ve anıtların iyileştirilmesine başladı.

Birleşik Rusya’nın Orenburg Bölgesi’ndeki Orsk’ta, art arda ikinci Cumartesi günü selden etkilenen bölgede geniş çaplı temizlik yapılıyor.

Bölgenin dört bir yanından bölge valisi Denis Pasler liderliğindeki çalışma ekipleri sokakları süpürüyor, suyun getirdiği çöpleri topluyor ve evlerdeki hasarlı mülklerin temizlenmesine yardımcı oluyor.

Birleşik Rusya’nın bölgesel yürütme komitesi başkanı Yuri Mironenko , “Mayıs Günü arifesinde, yurttaşlarımızın felaketin sonuçlarını ortadan kaldırmasına ve memleketimizi daha temiz hale getirmesine yardımcı olmak için bir işçi çıkarma eyleminde birleştik” dedi. Orsk’taki gönüllü merkezi.

Tataristan Cumhuriyeti Zelenodolsk’ta MGER aktivistleri, Zelenodolsk Makine Koleji öğrencileri ve 7 Nolu okulun öğrencileri temizlik çalışmalarına katıldı. Norkin parkındaki çöpleri, kuru dalları ve geçen yılın yapraklarını kaldırdılar.

“Bahar temizliği, insanları kıştan sonra şehri daha temiz ve daha güzel kılmak gibi ortak bir hedefte birleştiren yıllık bir gelenektir. Bu tür eylemler sadece çevre için değil, aynı zamanda insan sağlığı için de faydalıdır” diyor MGER yerel şubesi başkanı Adel Khaziev .

Hoparlör
Barkovsky Alexey Evgenievich
Barkovsky Alexey Evgenievich
“Chita Şehri” kentsel bölgesi Duma Başkan Yardımcısı
#bölgeler
#subbotnikler
#bölge temizliği
#Saratov bölgesi
#Dağıstan Cumhuriyeti
#Transbaykal bölgesi
#Magadan Bölgesi
#Orenburg bölgesi
#Mironenko
#Tataristan Cumhuriyeti
#Khaziev
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-provela-subbotniki-na-mestah-voinskoj-slavy-po-vsej-strane

REKLAM ALANI